​TELEFONTID: MANDAG - FREDAG​

TIDSRUM: KL. 08.00 - 08.30

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Depression

Depression er en lidelse mange går alene med. De fleste har i lang tid følt sig triste. Under en depression ændrer hele personens tankegang sig,så den bliver mere negativ.

Ved depression er stemmelejet forsænket, dvs. at man er nedtrykt eller har mistet evnen til at føle noget. Nedtryktheden er typisk ledsaget af nedsat energi, øget træthed, nedsat lyst og interesse. Søvnen og appetitten er i reglen forstyrret, ligesom der er vanskeligheder med opmærksomhed og koncentration.

Nedsat selvtillid og urimelige selvbebrejdelser er almindelige symptomer, ligesom der ofte optræder selvmords tanker. Det gælder om at komme i behandling så tidligt som muligt. Meget tyder på at behandlingen virker bedre, jo tidligere den begyndes. Behandlinger at få snakket med nogle professionelle, eksempelvis en psykolog i tide.


Mange overser symptomerne, fordi de kan vise sig på atypiske måder. En depression kan optræde sammen med fysisk sygdom eller anden psykisk lidelse, som for eksempel angst eller misbrug. Det kan også være, at den ramte ikke er klar over, at det er en sygdom, er flov over det eller ikke har energi til at søge hjælp.

Firmanavn & CVR​

Psykologisk Klinik

CVR: ​25483197

Find MIG

Kollekollevej 30, 3500 Værløse 

Hovedvagtsgade 6, 1 th. 1103 København K

Kontakt mig